You are currently viewing New Mirka® ANGOS Cordless Grinder

New Mirka® ANGOS Cordless Grinder

Nova brusilica na baterije Mirka ANGOS rješava neke od najvećih potreba u poslu pripreme automobila i karoserije. Oslobodite se kabela i crijeva i usredotočite na brže obavljanje posla.

Novi Mirkin alat ANGOS ARG-B 200 može se uz dodavanje različitih dodataka koristiti za brušenje metala, čišćenje površine nakon zavarivanja, kondicioniranje površine, rezanje i skidanje rubova te uklanjanje boje. Može se nadograditi s abrazivnim četkama, quick lock diskovima, diskovima za turpijanje ili reznim diskovima. Pojednostavljuje obavljanje posla tamo gdje veći alati koji se oslanjaju na crijeva i kablove otežavaju vršenje posla.

Široka mogućnost podešavanja brzine alata od 2500-20000 rpm u kombinaciji s laganom težinom od 890 grama te udobnim, uravnoteženim i ergonomskim dizajnom čini ANGOS ARG-B posebno prikladnim za širok raspon poslova. Mirka ANGOS se isporučuje s dvije baterije od 5,0 Ah kako bi se  smanjenje zastoja u poslu svelo na minimum. Uz Bluetooth® niskoenergetsku tehnologiju, ANGOS se može spojiti na veliki broj uređaja kako bi se omogućilo praćenje izloženosti vibracijama.

Leave a Reply