Mirka je svjetski lider u tehnologiji završne obrade površina i nudi širok raspon revolucionarnih rješenja za brušenje za doradu površina i preciznu industriju.

Desetljeća iskustva i snažna predanost razvoju proizvoda doveli su do toga da smo postali pionirski stručnjak za fleksibilne abrazive i revolucionarne, patentirane proizvode koji kupcima omogućuju uživanje u procesu završne obrade površina bez prašine.

Osim toga, kroz naš inovativni program istraživanja i razvoja, također smo lansirali nove proizvode za mikrofiniš za optimizirane procese završne obrade površina, kao i cijeli niz smjesa za poliranje.

Štoviše, rastući odjel Mirka Power Tools razvija i proizvodi napredne strojeve za brušenje i poliranje, pružajući korisnicima izvanredne ergonomske i funkcionalne prednosti. Ovi inovativno dizajnirani alati u kombinaciji s nizom učinkovitih, visokokvalitetnih dodataka, daju Mirkinim kupcima neusporediv pristup cjelovitom rješenju za brušenje koje će zadovoljiti njihove individualne potrebe.

Mirka je globalno rastuća tvrtka s 18 podružnica smještenih u Europi, Bliskom istoku, Sjevernoj i Južnoj Americi te Aziji. Sjedište i proizvodnja nalaze se u Finskoj. Više od 97% naših proizvoda izvozi se i prodaje u više od 100 zemalja.